Мадонна запропонувала "Pussy Riot" гроші

30 листопада 2012, 16:34

Американська поп-діва Мадонна запропонувала матеріальну допомогу засудженим учасницям російського панк-гурту "Pussy Riot".

Про це пише "Lenta.ru" з посиланням на "Известия".

Чоловік засудженої учасниці гурту Надії Толоконнікової Петро Верзілов повідомив, що представники Мадонни пообіцяли перерахувати "Pussy Riot всі кошти" від продажу футболок з символікою гурту.

Про те, що на сайті поп-зірки з'явилися футболки з логотипом "Pussy Riot", стало відомо на початку листопада.


"До Мадонні жодних претензій немає, її представники з нами періодично зв'язуються. Продукція продається в рахунок майбутніх відрахувань на потреби засуджених. Формальних відносин немає, але ми впевнені, що вони вчинять правильно", - сказав Верзілов.

Кошти з продажду футболок підуть на користь "Pussy Riot"

Він додав, що таким самим чином влаштовані відносини між "Pussy Riot" і новосибірським художником Артемом Лоскутовим. Митець поширює футболки "СВБД ПСРТ" (Свободу Пуссі Райот) із зображенням Богородиці у Балаклаві з серпня 2012-го року.

За словами Лоскутова, він вже перерахував на потреби засуджених дівчат близько 40 тисяч рублів (1300 доларів) і незабаром планує перерахувати таку ж суму.

До слова, у Росії бренд "Pussy Riot" офіційно не зареєстрований.

Нагадаємо, двох учасниць гурту - Надію Толоконнікову та Марію Альохіну - засудили до 2 років колонії. Третю учасницю - Катерину Самуцевіч звільнили.

Фото Reuters з сайту "Известия"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів