Стросс-Кан заплатить покоївці $6 мільйонів?

30 листопада 2012, 18:00

Колишній глава Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан, кажуть, заплатить шість мільйонів доларів покоївці, яка звинуватила його у зґвалтуванні.

Про це повідомляє "Лента.ру" з посиланням на газету "Le Monde" і джерела в оточенні Стросс-Кана.

Однак наразі адвокати сторін цю інформацію не підтверджують.


Раніше стало відомо, що Стросс-Кан домовився з покоївкою Нафіссату Діалло врегулювати справу в позасудовому порядку.

За даними "Le Monde", фінансову угоду між Стросс-Каном і його передбачуваної жертвою повинно бути підписано на зустрічі в Нью-Йорку 7-го грудня.

Стросс-Кан відкупиться від покоївки?

Журналісти також з'ясували, що у Стросс-Кана необхідної суми немає. Щоб уникнути суду, він має намір взяти в банку позику на три мільйони і ще три мільйони позичити у своєї колишньої дружини Анни Сінклер.

Нагадаємо, покоївка нью-йоркського готелю "Sofitel" висунула звинувачення проти Стросс-Кана в 2011-му році. І, хоча пізніше кримінальну справу закрили через недовіру слідства до Діалло, голові МВФ довелося піти у відставку і відмовитися від висунення в президенти Франції.

Пізніше покоївка подала цивільний позов до Стросс-Кана з вимогою матеріальної компенсації. У свою чергу, Стросс-Кан подав зустрічний позов на мільйон доларів, звинувативши Діалло в катастрофі його кар'єри.

До слова, Діалло - не єдина жінка, яка звинувачувала Стросс-Кана у злочинах сексуального характеру. Однак вина колишнього глави МВФ жодного разу не була доведена. У жовтні 2012-го року з нього зняли звинувачення в примусі до групового сексу: передбачувана жертва, бельгійська повія, відреклася від своїх свідчень.

Фото АР з сайту newsone.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів