Лонгорія показала себе у білизні. ФОТО

3 грудня 2012, 14:27

"Відчайдушна домогосподарка" Єва Лонгорія підживлює увагу до власної персони, демонструючи своє тіло у відвертих фотосесіях.

Напередодні виходу нового фільму Єва знялася для мексиканського "GQ" у самій білизні, пише "Экспресс-газета".

37-річна Лонгорія не приховує, що задоволена, коли її називають однією з найсексуальніших жінок світу.

Втім, актриса вважає, що зовнішня краса ще не робить людину по-справжньому привабливою.


Єві подобається демонструвати сексуальність

"Але я сподіваюся, мене сприймають як красиву жінку у всіх видах моєї діяльності, включаючи благодійність і політичну активність. Для мене ці речі не в останню чергу асоціюються з красою. Розумієте, краса - це індивідуальність, а не тільки зовнішність", - каже Єва.

Актриса хоче, щоб її цінували не лише за зовнішню красу, але й за вчинки

В інтерв’ю "GQ" зірка розповіла, що завершення зйомок "Відчайдушних домогосподарок" практично не відбилося на її щільному графіку.

"Я не зупиняюся ані на хвилину. Іноді мені здається, що у добі 48 годин, але мені подобається вести напружене життя", - зауважила Лонгорія.

"Знаєте, моя мати виховувала чотирьох дітей. Вона працювала вчителькою, і щодня о 18.00 на столі стояв смачний обід для тата і для нас. Щоранку вона готувала сніданок, тож коли я дивлюся на свою матір, то почуваюся ледащою", - розповіла актриса.

Нагадаємо, нещодавно Лонгорія розірвала стосунки з 25-річним футболістом Марком Санчесом. До цього вона зустрічалася з братом актриси Пенелопи Крус.

Фото "GQ.com.mx"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів