Кужель пише листи Тимошенко та дружить з жінками Тігіпка

3 грудня 2012, 17:20

Колишня соратниця Сергія Тігіпка Олександра Кужель зізналася, що дружить з обома жінками Сергія Леонідовича – з його екс-дружиною Наталею та нинішньою дружиною Вікторією.

Крім того, Олександра Володимирівна пише листи Юлії Тимошенко та не хоче "метати бісер" перед Інною Богословською.

Про все це Кужель розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Попри те, що колишні соратники Кужель та Тігіпко розходилися досить гучно, зараз пані Олександра мило спілкується з обома його жінками – екс-дружиною Наталею та дружиною Вікою.


"Я хочу сказати найголовніше, що це було моє особисте рішення, я для себе вважала неможливим іти до Партії регіонів. Це раз. По-друге, це не означає, що ми стали ворогами. У політиці немає постійного відношення, що ти ворог не все життя... По-третє, до цього тут дружина?" – заявила Кужель.

Кужель не змішує політичні стосунки з особистими

Що ж до стосунків із самим Тігіпком, який вже не є віце-прем'єром, то йому Олександра Володимирівна готова протягнути руку.

"Я протягну руку… Ми були з 1998-го року друзями. Зараз залишимось інтелігентними парламентаріями, колегами", - зауважила жінка.

Кужель не заперечує, що продовжує спілкуватися з екс-дружиною Тігіпка.

"Зараз спілкуюся з Наталею, і в нас дуже гарні стосунки. І перша людина, яка мені допомогла, дала офіс, коли я пішла від Тігіпка, була Наталя", - поділилася любителька екстравагантних аксесуарів.

А коли ведуча припустила, що це може бути помстою двох жінок, Кужель відповіла:

"Ні. Ніколи з Наталею ми не обговорюємо Сергія. І вона знає, що в мене дуже гарні відносини з Вікторією. Це дуже різні жінки: одна енерджайзер, а друга – сама інтелігентність, спокій, нема суєти. В наших відносинах Сергія Тігіпка нема".

Кужель не обговорює Тігіпка з його жінками

Як відомо, наразі Олександра Володимирівна готується сісти у депутатське крісло у складі БЮТ. Вона спілкується з Юлією Тимошенко та навіть особисто літала вітати екс-прем'єрку з днем народження.

"Обов'язково вітала, з квітами літала літаком до неї. Ми піднімалися на 9-й поверх, спілкувалися з тюремниками. Я подарувала квіти. І більше я нічого не дарувала. Не може бути подарунків, які не приймаються пенітенціарною службою. Я пишу листи, вона відповідає. Для мене кожен її лист є подарунком", - розповіла Кужель.

Що ж до недавнього конфлікту з Інною Богословською, то пані Олександра воліє не спілкуватися з нею.

"Ми часто зустрічаємось перед шоу. Спілкувалися, я дуже багато років її знаю. Але не вважаю за потрібне для себе… Знаєте, як: шо почитати краще – Біблію чи якусь жовту газету? Я краще почитаю Біблію. В мене нема бажання спілкуватися з Інною Германівною, я не хочу метати бісер", - заявила Кужель.

Нагадаємо, Олександра Кужель посіла 12-те місце у щорічному рейтингу найвпливовіших жінок України.

Стоп-кадр з відео "Світського життя" та фото "Bestin.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів