Міддлтон народить двійню?

5 грудня 2012, 15:10

Вагітній дружині принца Вільяма Кейт Міддлтон приписують двійню, а букмекери приймають ставки щодо імені майбутньої дитини.

Не встиг королівський двір Британії голосити про вагітність герцогині, як одразу ж почали виникати чутки щодо того, на скількох дітей очікує Кейт.

Так, деякі експерти вважають, що Міддлтон цілком може виношувати близнюків чи двійню, пише "Contactmusiс".


Відомо, що дружина принца Вільяма наразі перебуває в лікарні, через досить сильний токсикоз.

Зазвичай багато жінок на перших тижнях вагітності мучаться ранковою нудотою. Однак за деякими даними, жінки, які виношують двійню на 7,5% частіше страждають від токсикозу.

Кет Міддлтон може народити двійню?

Щоправда, ще зарано говорити про те, чи дійсно Кетрін виношує більше ніж одну дитин. Принаймні, королівська родина не поспішає ані спростовувати, ані підтверджувати ці здогадки.

Наразі ж свою вагітну дружину підтримує Вільям. Чоловік проводить біля ліжка коханої майже весь свій вільний час.

Майбутні батьки вже отримали привітання від світових лідерів, включаючи президента США Барака Обаму.

"Від імені всіх тут, в Білому домі, починаючи з президента і першої леді, ми вітаємо герцога і герцогиню Кембриджську з приємною новиною сьогодні вранці з Лондона, що вони чекають на свою першу дитину", - йдеться у повідомленні від Обами.

До слова, букмекерські контори вже пропонують ставки на ім'я майбутньої дитини Кейт і Вільяма. Наразі серед можливих варіантів лідирують Джордж і Вікторія. Також роблять ставки на такі імена як Анна, Чарльз, Едвард та Елізабет.

Нагадаємо, у понеділок Букінгемьский палац офіційно повідомив про вагітність Кейт Міддлтон.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів