Молочний хоче повісити кримінал на вчителя свого сина?

5 грудня 2012, 16:10

Резидент "Comedy Club" та актор з "Дуету імені Чехова" Андрій Молочний звинуватив вчителя у незаконних методах виховання його сина.

Скандал вибухнув після того, як хлопця залишили у школі після уроків, пише "Сегодня".

Молочний та його дружина хочуть порушити кримінальну справу проти вчителя, який залишив їхнього сина у школі, аби провести виховну бесіду.

Син коміка вчиться під Києвом у селі Гнідин та, за словами вчителів, систематично порушує правила поведінки.


Заяву в міліцію написала дружина Молочного та мати чотирьох його дітей Наталя. Сама вона відмовилася від коментарів.

Про причини виникнення інциденту розповіла директор школи, де вчиться Андрій Молочний-молодший.

"З родиною Молочного контакту немає. Мама просить їй не дзвонити, а вчитель музики говорить, що Андрій некерований. Після уроків була репетиція свята, після неї класний керівник Андрія залишила його, щоб поговорити, хотіли поговорити і з мамою. Але хлопчик сміявся і казав, що вона все одно трубку не візьме", - розповіла директорка Ніна Кудько.

Андрій Молочний вважає, що вчитель незаконно повівся з його сином

"Педагог запропонувала піти додому, щоб разом поговорити про його поведінку. Була 3-тя година дня. Тут вдалося додзвонитися мамі, яка сказала, що не звітуватиме перед нами, а справи вчителів - навчати. Дитина пішла додому", - повідомила директор школи.

У школі взагалі не розуміють, через що виник скандал, адже у 5-класника Андрія Молочного від зауважень "червоний" щоденник.

Варто зауважити, що сам Молочний-старший телефонував класному керівнику сина з Росії.

"З його боку був потік бруду. А через кілька днів було зареєстровано заяву від мами Андрія зі скаргою, що сина затримали в школі, і він прийшов додому в сльозах. Вона хотіла порушення кримінальної справи", - говорить директор.

У класі підтримують педагога: батьки написали лист на його підтримку керівництву району, а адвокат директора Іван Боднарук говорить, що злочину немає.

У міліції кажуть, що перевіряють цю справу.

"Дитина утримувалася 2 години разом з іншими учнями на факультативі з поведінки, на ключ їх ніхто не зачиняв, не зв'язував. Напевно, кримінальне провадження буде закрито через відсутність складу злочину. Мама вже 4 дні не пускає сина в школу, сказала, щоб вчителі їй не телефонували", - повідомив правоохоронець.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів