Мати басиста "Green Grey" розповіла про сина і наркотики

6 грудня 2012, 11:37

Мати бас-гітариста гурту "Green Grey" Петра Цимбала, телеведуча Тетяна Цимбал написала відкритого листа, у якому звернулася до представників ЗМІ. Також жінка заперечила деякі факти з судової справі свого сина, нещодавно наведені у пресі.

Як відомо, торік Петра Цимбала звинуватили у вирощуванні та розповсюдженні наркотиків. Його разом з дружиною посадили до СІЗО, де подружжя перебуває і нині.

А тиждень тому газета "Сегодня" написала про деякі нові факти зі справи Цимбала, більшість яких мати музиканта спростувала у своєму листі.

"Ніякого будинку у Василькові у мого сина, як і взагалі в когось із членів нашої родини, ніколи не було. Жодного відношення до "плантацій у підвалі" і всього, вилученому під час обшуку в цьому будинку, мій син не має", - запевняє Цимбал.


"Ніякої "наукової ботанічної літератури російською і німецькою мовами" у його квартирі ніхто ніколи не знаходив, оскільки її там ніколи не було. Категорично заявляю: інформація про те, що моя невістка "видала слідству заборонені речовини і заявила про їх належність своєму чоловікові", - брехня", - заявляє жінка.

Тетяна Цимбал висловилася з приводу судової справи свого сина Петра

Крім того, телеведуча назвала матеріл про сина прикладом "неетичної, недобросовісної та непрофесійної журналістики". Також Цимбал звинуватила пресу у маніпулюванні суспільною свідомістю у чиїхось інтересах.

"Ще при появі перших публічних випадів виключно на адресу мого сина я запитала у слідчого: "Якщо йдеться про групу обвинувачених, якщо у справі проходить 7 чоловік, чому згадується тільки ім'я мого сина?". Відповідь не здивувала, але вразила відвертим цинізмом: "Тому що прізвище відоме", - обурюється пані Тетяна.

"Чого ж домагаються організатори і виконавці цього системного цькування? Хочуть змусити мене соромитися своєї популярності? Хочуть змусити мене відмовитися від почесних звань та урядових нагород? Хочуть, щоб я, вивертаючи душу навиворіт, коментувала судові засідання, результати слідства і тим самим спровокувати на конфлікт з владою, правоохоронними органами?" – запитує телеведуча.

Втім, попри все, Цимбал вірить у чесність правоохоронних органів та у справедливий результат судової справи свого сина.

"Вірячи у справедливий результат справи, я розцінюю провокаційні, настирливі, необґрунтовані згадки у пресі імені мого сина і мого власного як спробу тиску на Суд і свідків", - підсумовує ведуча.

Фото "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів