Знайдено мертвою медсестру, яка розповіла про вагітність Міддлтон

7 грудня 2012, 18:36

У Великобританії знайдена ​​мертвою медсестра, яка випадково розповіла журналістам конфіденційну інформацію про стан здоров'я вагітної дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на представників лікарні.

"Ми з великим жалем підтверджуємо інформацію про трагічну смерть члена нашого медичного персоналу Ясінти Салданхі. Ми підтверджуємо, що нещодавно вона стала жертвою телефонного жарту. У лікарні її підтримували", - наголошується в заяві керівництва лікарні імені короля Едуарда VII.

Причини смерті медсестри встановлюються. Поліцейські виявили її без свідомості недалеко від лікарні. Згодом працівники служби швидкої допомоги констатували її смерть.

За попередніми даними, жінка наклала на себе руки.

Медсестра покінчила із собою, бо ненавмисне розповіла про стан здоров'я вагітної Кейт Міддлтон?

Як відомо, днями сіднейська радіостанція "2Day FM" пішла на хитрість, щоб дізнатися про стан здоров'я британської герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон.

Журналісти зателефонували до лікарні, де перебувала Кейт, і представилися королевою Єлизаветою II та її чоловіком принцом Філіпом.

Медсестра навіть не здогадалася, що з нею говорить фальшива королева. Тож жінка повідомила їй останні відомості про стан здоров'я Міддлтон, зазначивши при цьому, що у неї останнім часом не було блювоти.

Представники лікарні згодом підтвердили, що медсестра обговорювала по телефону стан вагітної дружини принца Вільяма.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон була змушена чотири дні провести у лікарні через токсикоз. У четвер принц Вільям забрав дружину додому.

Про те, що Кетрін і Вільям чекають на первістка стало відому минулого понеділка.

Фото upi.com

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів