Депардьє заспівав і переїхав жити у село

10 грудня 2012, 14:40

Скандальний французький актор Жерар Депардьє переїхав жити в бельгійське село й заспівав пісню із донькою президента Узбекистану.

Нещодавно зірка комедій оселився в селі Нешен бельгійської провінції Ено. Сусідами Депардьє стали власники супермаркетів "Ашан" та інші відомі багатії, пише "Комсомольская правда" з посиланням на "Reuters".

Актор уже оформив реєстрацію за місцем проживання і тепер насолоджується місцевою природою і компанією місцевих жителів.


У цьому селі, розташованого всього в декількох хвилинах їзди від бельгійсько-французького кордону, проживає близько 2800 французів.

Депардьє тепер живе в селі

До слова, бельгійці не платять податок на "багатство", а тому багатії з сусідньої Франції дуже люблять купувати там нерухомість. До них вирішив приєднатися і Депардьє.

Про те, що актор придбав будинок у Нешен, повідомлялося ще місяць тому, але тоді було невідомо, чи буде він там жити. За деякими даними, Жерар збирається прийняти бельгійське громадянство.

Окрім зміни місця проживання Депардьє захопився співом. Актор записав сингл з дочкою президента Узбекистану Іслама Карімова - Гюльнарою, яка виступає під сценічним ім'ям Гугуша.

На задньому фоні її останнього синглу "Небеса мовчать" можна чітко розібрати голос Депардьє.

Музикою співпраця 63-річного француза з донькою президента центрально-азійської країни не обмежується. Він також має намір зніматися у фільмі про Великий шовковий шлях, сценарій до якого написала Гюльнара.

У цій історичній драмі 6 століття Депардьє повинен зіграти візантійського імператора.

Фото Reuters з сайту mirror.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів