Кіркоров розкрив ім'я хрещеної своєї доньки

10 грудня 2012, 17:31

Російський співак Філіп Кіркоров розкрив одну з таємниць, які оточують народження двох його дітей. Артист розповів, хто є хрещеною його доньки Алли Вікторії.

Нею виявилася московська бізнес-леді Наталія Єфремова, пише "Life Showbiz".

Наталя вперше засвітилася на людях на новорічній зйомці "Різдвяних зустрічей" Алли Пугачової, які відбулися 9-го грудня у Москві.

Її поява стала однією з найбільш обговорюваних новин концерту. Адже до цього Кіркоров всіляко приховував особистість жінки, яка фактично стала другою матір'ю для його однорічної дочки.


Стало відомо, хто є хрещеною доньки Кіркорова

Як відомо, обидві дитини співака з'явилися на світ від різних сурогатних матерів. Але щоб не обділяти малюків жіночою увагою, Кіркоров вирішив залучити до виховання одну зі своїх близьких подруг.

Вибір Філіпа упав на 45-річну Наталію Єфремову - бізнесвумен, яка свого часу займалася у Москві продажем речей з популярних колекцій одягу брендів першої лінії.

Коли співак запропонував подружці бути хрещеною його новонародженої доньки, Наталя одразу погодилася.

Наталія Єфремова є хрещеною Алли Вікторії Кіркорової

У церкві Іллі Пророка, де у квітні цього року хрестили маленьку Аллу Вікторію, Наталія з'явилася у темних окулярах та хустці.

Відтоді Єфремова є найчастішою гостею у родині Кіркорова. Близькі співака без перебільшення називають Наталю другою мамою для діточок Філіпа.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів