Кіркоров похрестив доньку. ФОТО

9 квітня 2012, 10:44

Російський співак Філіп Кіркоров похрестив свою доньку Аллу Вікторію.

Це сталося у свято Вербної неділі, 8-го квітня, пише "Экспресс-газета".

7-го квітня, як відомо, Кіркоров похрестив доньку Ані Лорак, а наступного дня відбулося хрещення дочки співака - Алли Вікторії.

Підготовка до священного дійства відбувалася у суворій таємниці. Усі подробиці стосовно цієї події знав лише хрещений малятка – телеведучий Андрій Малахов.


Для хрещення доньки Кіркоров обрав пам’ятне для себе місце – храм Іллі Пророка.

Дівчинка жодного разу не заплакала під час хрещення

Як зазначає видання, саме до цієї церкви Філіп прийшов півтора роки тому після скандалу з помічницею режисера Мариною Яблоковою.

До речі, саме Андрій Малахов і привів тоді Філіпа до храму.

"Філіпу було дуже важко тоді. І я порадив йому сходити до церкви. Ми вирушили в Храм Іллі Пророка, де Філіп пройшов тоді соборування. Він досі дякує мені за це. І коли попросив мене стати хрещеним його дочки, я, звичайно ж, відразу погодився", - казав нещодавно Малахов.

Серед гостей хрещення Алли Вікторії були найближчі люди. Це батько Філіпа Бедрос Кіркоров, тітка Марі Кіркорова, екс-дружина Алла Пугачова, Микола Басков, Ані Лорак, Лоліта, подружжя Юдашкіних і ще кілька близьких друзів.

Пугачова з Галкіним та Лорак з чоловіком Муратом вітали Кіркорова з хрестинами доньки

Незважаючи на складне подвійне ім'я дівчинки, її похрестили під ім'ям Алла. Це не випадково, адже саме 8-го квітня, у Вербну неділю, день ангела святої мучениці Алли Гофтської.

Нагадаємо, донька Кіркорова народилася 26-го листопада минулого року.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів