Напівгола Lady GaGa прибула до холодної Москви. ФОТО

11 грудня 2012, 14:00

Епатажна співачка Lady GaGa вперше прибула до Москви.

Літак з американською зіркою приземлився у понеділок ввечері в московському аеропорту Внуково-3, повідомляє "Life Showbiz".

Незважаючи на мороз, Lady GaGa вийшла перед журналістами в напівоголеному вигляді - в y напівпрозорій сукні від петербурзької дизайнерки Аліни Герман, який зірка днями отримала в подарунок.


На співачку, яка вперше дасть концерти в Москві і Санкт-Петербурзі в рамках свого туру "Born this way ball", чекала армія фанатів.

Lady GaGa не обійшла увагою своїх російських прихильників та дала можливість сфотографуватися з собою і навіть обійнятися.

Lady GaGa приїхала до морозної Москви у напівпрозорій сукні

Найбільше співачка шокувала одну зі своїх відданих прихильниць, яка чекала на свого кумира в аеропорту більше шести годин.

Від хвилювання дівчина впустила листочок для автографа. Недовго думаючи, Lady GaGa опустилася на землю, підняла брудний листок і поцілувала його. Потім епатажна зірка міцно обійняла свою фанатку.

На гастролі до Росії 26-річна зірка взяла з собою англійську хард-рокову групу The Darkness, а також 37-річну перформанс-артистку Леді Старлайт.

Команда Lady GaGa оселилася в найдорожчому готелі Москви. Хол готелю був буквально завалений багажем співачки: та привезла з собою близько 50 валіз з одягом.

Фото Life Showbiz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів