Власенка не випустили з країни

15 грудня 2012, 18:00

Адвоката екс-прем'єра Юлії Тимошенко та депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка затримали у п’ятницю 14-го грудня в аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомило "ТСН" з посиланням на власні джерела.

За інформацією прес-служби партії "Батьківщина", Державна прикордонна служба заборонила Власенку виїзд з країни.

Він мав полетіти закордон, щоб підготувати лінію захисту Юлії Тимошенко в Європейському суді з прав людини.


У "Батьківщині" нагадали, що до депутата "заборонено застосовувати будь-які обмеження, окрім як за рішенням Верховної Ради".

Власенка затримали у "Борисполі"

"ТСН" припускає, що причиною затримання Власенка може бути невиплата аліментів його колишній дружині Наталії Окунській.

"Власенко почав пожинати плоди власного свавілля. На сьогоднішній день він винен мені значну суму і половину будинку, тому, відповідно до закону я написала заяву про обмеження його виїзду за кордон. Все справедливо…" – написала Окунська у своєму Facebook.

"Дивно, що хтось в цьому бачить політичний підтекст. Мені здається, що йому давно час зрозуміти, що закон один для всіх і його потрібно просто виконувати... Винен - віддай і живи спокійно!" – зазначила Наталя.

Втім, як повідомив сам Власенко у коментарі "Українській правді", судова заборона на його виліт не стосується аліментів.

"Це не стосується аліментів точно", - запевнив він, додавши, що "це брехня".

Власенко зазначив, що його хочуть "психологічно розхитати в чергове, але не дочекаються".

"Застосували норму закону у цивільному провадженні про те, що є ймовірність, що людина втече закордон з метою не виконувати рішення. Вони не дочекаються, що я втечу закордон", - заявив адвокат.

"Я буду виконувати повноваження захисника Юлії Тимошенко належним чином. Задля задоволення політичних амбіцій ця влада вже не гребує нічим", - уточнив він.

Фото прес-служби БЮТ з сайту "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів