Телефонним "терористом" Катчера виявилася дитина

20 грудня 2012, 10:20

Американській поліції нарешті вдалося знайти "автора" телефонного розіграшу про напад російських бандитів на будинок актора Ештона Катчера.

Виявляється, до служби порятунку 911 із повідомленням про стрілянину в помешканнях кінозірки та співака Джастіна Бібера телефонувала дитина.

Про це пише "TMZ".

Хуліганом виявився 12-річний хлопчисько, що мешкає в Каліфорнії зі своєю мамою. Він відмовляється ходити до школи і цілісінький день проводить за комп’ютером у віртуальному спілкуванні з іншими хакерами.


Поліцію до будинків Катчера та Бібера викликав 12-річний жартівник-хакер

Як повідомили джерела, підліток є "антисоціальним", але дуже кмітливим – адже йому вдалося водити за носа американську поліцію протягом кількох місяців.

Ця сім’я вже неодноразово потрапляла в поле зору органів опіки. Імовірно, цього разу хлопчика таки заберуть у матері. За повідомленням інформаторів, підлітка арештували, але на нього навряд чи чекає серйозне покарання, швидше курс психологічних консультацій та випробувальний термін.

Нагадаємо, у жовтні поліція прибула до дому Катчера після фальшивого повідомлення, що озброєні російські бандити захопили заручників.

Фото Reuters з сайту "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів