Кадиров зрадіє переїзду Депардьє до Чечні

20 грудня 2012, 10:44

Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров заявив, що готовий прийняти на постійне місце проживання французького актора Жерара Депардьє.

Про це Кадиров повідомив, відповідаючи на запитання журналістів, пише "Інтерфакс-Україна".

"Жерар Депардьє відмовився від французького громадянства. Для цього у нього є свої причини. Інакше актор так не вчинив би. Я не маю наміру обговорювати цей вчинок. Але можу однозначно заявити, що ми готові прийняти великого артиста", - заявив голова Чечні.

"Я знаю, що Депардьє проявляє інтерес до Росії. Не виключає можливість звернення за отриманням громадянства. Якщо керівництво країни прийме позитивне рішення і дасть йому російське громадянство, ми будемо раді створити йому гідні великого діяча культури умови у своїй республіці", - зазначив Кадиров.


Кадиров зрадіє, якщо Депардьє переїде до Чечні

Як відомо, голова республіки особисто знайомий з актором та любить фільми за його участю.

"Актор приїжджав до Грозного на День міста. Ми з ним спілкувалися, разом повечеряли. Це людина з великої літери, гуманіст. І будь-яка країна, на мій погляд, не роздумуючи, відкриє перед ним двері", - підкреслив Кадиров.

Він упевнений, що Грозний сподобався Жерару Депардьє.

Нагадаємо, спочатку 63-річний актор збирався переїхати до Бельгії, щоб не платити податок на розкіш у Франції. Втім, французький прем’єр розкритикував дії Депардьє, після чого той вирішив відмовитися від громадянства Франції.

Фото Reuters з сайтів "Infox.ru" та "Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів