Кіркоров з Басковим виступили проти депутата-гомофоба

20 грудня 2012, 17:40

Російські співаки Микола Басков та Філіп Кіркоров підписалися під зверненням до російської влади з приводу пітерського депутата, який скаржився на Lady Gaga.

Про це пише "Lenta.ru" з посиланням на "Інтерфакс".

Депутата Віталія Мілонова, який розробив закон про заборону пропаганди гомосексуалізму, звинувачують у нанесенні Петербургу великого репутаційного збитку.

"Понесені у результаті діяльності Мілонова репутаційні втрати культурної столиці і наслідки дискредитації однієї з гілок влади не виміряти жодними сумами", - йдеться у зверненні, адресованому президенту Путіну та прем'єру Медведєву.


У тексті документу зазначається, що завдяки зусиллям Мілонова за Санкт-Петербургом закріплюється "імідж столиці гомофобії і мракобісся".

Філіп і Микола проти гомофобів

Під зверненням підписалися Філіп Кіркоров, Микола Басков, співачка Валерія, фігурист Євген Плющенко, продюсер Яна Рудковська, творець телеканалу "Дощ" Наталія Сіндєєва, воротар ФК "Зеніт" В'ячеслав Малафєєв та інші.

Очікується, що підписів буде більше.

Нагадаємо, скандальний закон про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх був прийнятий у Санкт-Петербурзі в лютому 2012-го року.

На підтримку російських геїв і лесбіянок виступили такі світові зірки, як Мадонна і Lady Gaga.

Група громадських діячів намагалася засудити Мадонну за законом Мілонова, однак зазнала невдачі. А після пітерського концерту Lady Gaga в грудні заяву в прокуратуру подав сам Мілонов.

Фото з сайту "Muzring.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів