Катчер подав на розлучення з Мур

24 грудня 2012, 10:15

Американський актор Ештон Катчер вирішив офіційно порвати з Демі Мур.

Днями 34-річний актор подав документи про розлучення до Верховного суду Лос-Анджелесу, повідомляє "Us Magazine".

У заяві Катчер зазначив причиною розколу непримиренні розбіжності.


Нагадаємо, восени 2011-го року з'явилася інформація, що Ештон та Демі вирішили розірвати союз. За неофіційними даними, причиною розлучення послужили чисельні зради актора.

Як заявляла тоді Демі Мур, є "певні цінності та обіцянки, які вона вважає священними", і тому настав час "рухатися далі".

Катчер у відповідь написав на своїй сторінці в Twitter, що завжди буде з любов'ю згадувати час, проведений з Демі.

Мур і Катчер нарешті розлучаються?

До слова, подейкували, що парочка тягне з офіційним розлученням, бо ніяк не може поділити спільно нажите майно та гроші.

Однак наразі адвокати Катчера мовчать стосовно того, чи вдалося актору та його покищо ще дружині дійти згоди щодо фінансів.

Нагадаємо, Ештон Катчер і Демі Мур побралися вересні 2005-го року. До цього актори зустрічалися більше двох років. За час спільного життя вони заснували фонд "The Demi And Ashton Foundation", діяльність якого спрямована проти сексуального рабства в усьому світі.

Для Катчера це був перший шлюб, а для Мур - третій. У другому шлюбі з актором Брюсом Віллісом, який тривав 13 років, Демі Мур народила трьох дочок.

Наразі Ештону Катчеру приписують роман з акторкою Мілою Куніс. Демі Мур у свою чергу час від часу відривається в компанії значно молодших за себе чоловіків.

Фото Reuters з сайту salon.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів