Тігіпко живе з тещею, яка замість няні

24 грудня 2012, 12:58

Депутат Партії регіонів Сергій Тігіпко має чудові стосунки зі своєю тещею, яка живе у його будинку та допомагає поратися з дітьми замість няні.

Про це розповіла дружина регіонала, Вікторія Тігіпко, Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Як відомо, 19-го грудня Сергій Тігіпко вітав трьох своїх нащадків з Днем святого Миколая та виконав усі їхні забаганки стосовно подарунків.

Втім, його дружина Вікторія розповіла, що із подарунком для доньки ледь не трапився казус. Дівчинка вночі переписала свою записку Миколаю. Тож батькам довелося за максимально короткий час поміняти подарунки.


"…Наша молодша та єдина, скажімо так, дочка переписала свою записку під ранок. І добре, що я встала перевірити, чи усі подарунки на місці, чи все нормально, і дивлюся – записка вже інша, на такому обривку паперу. І довелося дуже швидко відреагувати", - розповіла пані Тігіпко, яка завітала на новорічний мюзикл за участю своїх дітей.

Тігіпкам під ранок довелося купляти інший подарунок, щоб догодити дочці

"Тому що до цього були якісь головастики, вони вже лежали під ліжком, усе було готово, але потім усе змінилося на телефон, причому було підсипано знизу – справжній. Все було швидко оформлено, під шосту ранку усі діти отримали подарунки згідно з написаними записками святому Миколаю", - поділилася жінка.

До речі, діти Тігіпків наразі не мають няні. Їх виховувати допомагає мати Вікторії.

"На жаль, няні в мене немає вже з літа. Так вийшло. Ми усе в процесі, шукаємо-шукаємо-шукаємо. Поки пораємося самі, нормально. Зранку встаю, як герою соцпраці, нормально. Моя мама допомагає і живе з нами, слава богу", - сказала дружина Тігіпка.

Теща Тігіпка допомагає з дітьми замість няні

На запитання ведучої, які стосунки має Сергій Леонідович з тещею, Вікторія відповіла:

"У Сергія Леонідовича взагалі стосунки зі всіма хороші, особливо з жіночою статтю. Тож з мамою просто чудові".

Що ж до прийдешнього Нового року, то з місцем святкування Тігіпки ще не визначилися.

"Як вийде. Насправді, ми маємо досвід святкування і тут, і у снігу не тут, і у теплих краях, тобто по-різному було. Тому ми готові до будь-чого. Ми не голодні до подорожей особливо, і я, і чоловік – цього вистачає, в нього більше по Україні, в мене більше за моїм напрямком", - зазначила Вікторія.

"А діти ще маленькі, тому вони ще наїздяться. Вони чекають просто Нового року", - додала вона.

Нагадаємо, торік родина Тігіпків святкувала Новий рік у ресторані.

Стоп-кадри з відео "Світського життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів