Найстильніший Крейг утер носа Бекхему

25 грудня 2012, 12:45

Британського актора Деніела Крейга назвав найстильнішим чоловіком 2012-го року журнал "GQ".

Очоливши Топ-25, "Джеймс Бонд" випередив таких зірок як Девід Бекхем, Роберт Паттінсон, Jay-Z та Джастін Теру.

Про це пише сайт "GQ".

Як і його екранний персонаж, Крейг має хист носити досконалі костюми від Тома Форда так невимушено, ніби ніколи й бував у кравця. Водночас він може дозволити собі з’явитися на прем’єрі в кросівках "Nike", пише видання.


Деніел Крейг став найстильнішим

Друге місце автори рейтингу віддали актору та співаку Закові Ефрону. 25-річного чоловіка похвалили за манеру ретельно продумувати деталі свого "луку".

Третю сходинку має Девід Бекхем, який днями очолив список найкраще вбраних чоловіків за версією "The Telegraph". Спортсмен вважається іконою стилю вже багато років, у 2012-му він волів вбиратися як справжній джентльмен, яз якого варто брати приклад усім чоловікам.

Зак Ефрон отримав друге місце

Четверте місце посів співак Бруно Марс, чиї костюми наводять на думку про минуле, але "не дотягують" до ретро. Завершує п’ятірку зірка "Янголів та демонів" Юен МакГрегор.

До списку найсильніших чоловіків року, що минає, також зарахували актора Роберта Паттінсона. Хай зірка "Сутінків" і нечасто миє свою голову, йому вдалося обскакати нареченого Дженніфер Аністон Джастіна Теру та один із найдорожчих реперів світу, Jay-Z.

Стильний джентельмен Бекхем опинився в трійці

Фото Reuters з сайтів smh.com.au, news.yahoo.com, latinotimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів