Зірки-нечупари: Паттінсон не миє голову, Меган Фокс не змиває какашок

18 грудня 2012, 14:10

Актори Бред Пітт, Роберт Паттінсон та Меган Фокс мають мільйони шанувальників, позують перед фотокамерами на червоних доріжках у шикарному вбранні, проте іноді нехтують правилами гігієни.

Топ-9 селебрітіз, які мають сміливість зізнатися в тому, що вони – нечупари, склало видання "The Huffington Post".

Наприклад, зірка "Сутінків", дівочий кумир Роберт Паттінсон якось зізнався в інтерв’ю журналові "Extra", що чистота волосся для нього не має значення. На запитання, чи траплялося так, що він не мив голови протягом 6 тижнів, актор чесно відказав: "Можливо. Не знаю".

Роберт Паттінсон: "Кому потрібне те чисте волосся?"

"Я справді не бачу сенсу в митті голови. Якщо тобі по цимбалах, чи чисте твоє волосся, то нащо його мити? Наприклад, я не прибираю в себе вдома, бо мені байдуже. Моє помешкання для того, щоб у ньому спати, а моє волосся для того, розумієте, щоби звисати з моєї голови. Мені однаково, чисте воно або ні", - зізнався він.


Нагадаємо, як розповідала колись Різ Візерспун, Паттінсона так само мало хвилює чистота його нігтів та одягу.

Зірка "Обіцяти – не означає одружитися" Бредлі Купер у інтерв’ю журналові "Esquire" заявив, що покинув користуватися дезодорантами. Вже 20 років без них живе і Метью МакКонахі.

Не кожна жінка, надто кінозірка, наважиться на таке зізнання, як актриса Меган Фокс. Виявляється, сексуальна красуня забуває змивати після себе в туалеті.

Меган Фокс: "Я не змиваю за собою какашок!"

"Зі мною жахливо жити. Я не прибираю. Мій одяг лишається там, де я його скинула. Я забуваю зливати воду в туалеті. Друзі мені кажуть: "Меган, ти накакала в мене в туалеті і не змила", - поділилася дружина Брайана Остін-Гріна.

Співачка та акторка Джессіка Сімпсон має сліпучу посмішку, але не любить чистити зуби. Замість цього вона просто витирає їх своєю ж кофтиною.

"Знаю, це гидко", - погодилася білявка.

Неабиякий батьківський досвід актора Бреда Пітта підказав йому, що робити, коли від тебе вже тхне, а часу на душ немає. Як розповів один із його колег, тоді Пітт бере дитячі вологі серветки та просто протирає собі під пахвами.

Бред Пітт знає секрет, як обійтися без душу

До Топ-9 нечупар також увійшла комедійна акторка Джоан Ріверз, котра "за старим бродвейським рецептом" пшикає собі під пахви горілку, розведену з водою. Іще до дев’ятки зарахували телеведучого Андерсона Купера, який рідко міняє штани, та зірку реаліті-шоу Ніколь Поліззі, котра замість скрабу для тіла використовує наповнювач для котячих туалетів.

Гідне місце в цьому списку мав би посісти й актор Ліонардо ДіКапріо. Нагадаємо, подейкують, зірка "Титаніку" так переймається проблемами довкілля, що шкодує води на зайве миття.

Фото Reuters, з сайтів 3news.co.nz та cbc.ca

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів