Кличко: Хочу, щоб діти вчилися у Гарварді

26 грудня 2012, 10:20

Чемпіон світ з боксу у надважкій вазі та депутат Віталій Кличко зізнався, що не хоче, аби його діти вчилися в Україні. Нащадки спортсмена вже зараз вчаться у трьох країнах одночасно та розмовляють чотирма мовами.

Про це Віталій розповів в ефірі телеканалу "ТВi".

За словами Кличка, в Україні немає належного рівня вищої освіти, тому його діти вчитимуться закордоном.

"Вони (діти) вчаться і у Німеччині, і в Америці, і в Україні, тому що є мережа "American International School", де однакова програма. І я дуже вдячний, що ми можемо використовувати цю програму і вчитися у різних школах одночасно, переїжджаючи", - сказав лідер партії "Удар".


"Мої діти розмовляють без акценту англійською, німецькою, російською, українською, і це подарунок, який я можу їм дати, тому що знати мови це дуже важливо", - наголосив Віталій.

Діти Кличка знають 4 мови

"Де вони будуть отримувати освіту? На жаль, на сьогоднішній день вищі навчальні заклади України не атестовані у світі. Освіта, отримана в Україні, не дає права працювати будь-де у світі, бо вона не визнана за кордоном", - зауважив боксер.

"Я дуже хочу, щоб мої діти отримували вищу освіту у Прінстоні, Гарварді, в тих навчальних закладах, які можуть дати найкращу освіту. Найважливіше, що я можу інвестувати у своїх дітей - це знання", - поділився Кличко.

Що ж до новорічних свят, то їх Віталій святкуватиме теж на в Україні.

"Я обіцяв діткам поїхати до Діснейленду. Тож Новий рік ми святкуватимемо у країні казок. Я там був один раз, і можу сказати, що навіть дорослі почуваються там дітьми. На Різдво ми плануємо повернутися до Києва", - розповів Віталій.

Нагадаємо, 41-річний Віталій Кличко одружений з колишньою моделлю Наталею та має від неї трьох дітей – 12-річного сина Єгора, 10-річну доньку Лізу та 7-річного сина Максима.

Фото "ЛІГАбізнесІнформ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів