Депардьє: Росія – країна великої демократії

4 січня 2013, 11:04

Французький актор Жерар Депардьє, якому Володимир Путін надав російське громадянство, вважає Росію країною великої демократії.

Про це він написав у відкритому листі "Первому каналу".

Депардьє підтвердив, що робив запит на отримання російського паспорта.

"Так, я зробив запит на отримання паспорта, і я радий, що мій запит був прийнятий. Я обожнюю вашу країну, Росію, ваших людей, вашу історію, ваших письменників", - написав актор у листі "Первому каналу".


"Мені подобається тут робити фільми, в яких я працюю разом з такими акторами, як Володимир Машков. Я обожнюю вашу культуру, ваш спосіб мислення. Мій батько свого часу був комуністом і слухав Радіо Москви! Це теж частина моєї культури ", - написав Депардьє.

Депардьє тепер називатимуть російським актором?

"У Росії добре жити. Не обов'язково у Москві, яка для мене - занадто великий мегаполіс. Я віддаю перевагу селу, в Росії мені знайомі дивовижні місця", - написав він.

Також французький актор пообіцяв вчити російську мову.

У соцмережах "гуляє" ось такий скріншот з Вікіпедії, де Депардьє вже нібито записали як російського актора французького походження

"Я вже говорив про це з нашим президентом, Франсуа Олландом. Я все це йому вже говорив. Він знає, що я дуже люблю вашого президента Володимира Путіна, і це взаємно", - зізнався Депардьє.

"І я сказав йому, що Росія - країна великої демократії, це не та країна, де прем'єр міністр міг би назвати громадянина своєї країни жалюгідною людиною", - зазначив актор.

Лист він закінчив словами "Слава Росії. Дякую".

Фото АР з сайту "The Telegraph", скріншот з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів