Меладзе покарають у будь-якому випадку

4 січня 2013, 16:15

Ступінь вини продюсера Костянтина Меладзе у смертельному наїзді на жінку визначить суд. І покарання Меладзе уникнути не вдасться.

Про це заявив речник міліції Київської області Микола Жукович, пише "Україна молода".

"Факт смерті людини є. Чи це вбивство і яке саме - навмисне або з необережності тощо, має визначити слідство. Наразі призначено понад десять експертиз, і лише після їх завершення можна говорити про вину чи то водія, чи пішохода, або узагалі говорити про технічну несправність авто..." - сказав Жукович.

Покарання для Меладзе визначатиме суддя

Він відзначив, що "журналістам не варто хвилюватися через статус свідка, у якому перебуває Костянтин Меладзе".


"Бо слідство має аргументовано змінити його статус зi свідка на підозрюваного. Але те, що він отримає покарання у будь-якому випадку, то це однозначно! Яким буде це покарання, визначить суддя в залежності від ступеня вини водія", - додав речник.

Він також назвав "логічним і зрозумілим кроком" те, що рідні загиблої відмовились від претензій до Меладзе.

"Новим КПК передбачено і згоду сторін, і підписання обопільних договорів тощо. Звісно, відсутність претензій є пом’якшувальною обставиною під час визначення покарання судом..." - підсумував Жукович.

Як відомо, 27-го грудня на трасі Київ-Обухів композитор та продюсер Костянтин Меладзе на автомобілі "Lexus" збив насмерть Ганну Пищало. Сиротами залишилися двоє дошкільнят.

Фото "NEWSmusic.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів