Бріджит Бардо готова стати громадянкою Росії

4 січня 2013, 18:40

Французька актриса Бріджит Бардо заявила, що, слідом за її колегою Жераром Депардьє, готова просити про російське громадянство.

До такого кроку 78-річну зірку змушують не високі податки у Франції, а трагічна доля двох слонів на ім’я Бебі та Непал, котрі мешкають у зоопарку в Ліоні.

Про це повідомляє "Эхо Москвы" з посиланням на "AFP".

Хворих слонів, за яких переживає Бардо, збираються приспати. Якщо, попри втручання її Фонду захисту дикої природи і тварин, це станеться, акторка має намір "утекти" з такої країни.


Бріджит Бардо не пробачить Франції смерті слонів

"Я прийняла рішення просити про російське громадянство, щоби тікати з країни, котра стає нічим іншим, крім як цвинтарем тварин", - сказала Бардо в своєму зверненні.

Бебі та Непал раніше виступали в цирку, пише "CNN" із посиланням на "Le Parisien".

Нині лікарі підозрюють у тварин туберкульоз. Бардо вірить, що слонам іще можна допомогти, і її фонд знайде їм краще місце для життя. Днями кіноактриса звернулася до президента Франції Франсуа Олланда з проханням втрутитися в цю ситуацію.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін днями вже підписав наказ про надання російського громадянства французькому актору Жерарові Депардьє.

Фото Reuters з сайту smh.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів