Рудковська народила "Гном Гномича"

7 січня 2013, 10:15

Продюсерка російського співака Діми Білана Яна Рудковська вдруге стала матір'ю.

Напередодні Різдва жінка народила сина від фігуриста Євгена Плющенка, пише "Экспресс-газета".

"Всім дякую за привітання! Я щаслива, народився наш довгоочікуваний Гном Гномич! Ми його так з Женею прозвали! Він дуже схожий на тата!)))" - написала Рудковська у Twitter.


Малюк з'явився на світ вагою 2 кілограми 800 грамів у закордонній клініці. Пологи, за словами Плющенка, пройшли добре.

Подейкують, Яна та Євген назвали сина Олександром. В оточенні зіркової пари кажуть, що це ім'я батьки придумали заздалегідь, ще не знаючи статі немовляти.

Після виписки з пологового будинку новонародженого чекають нові хороми: фігурист і продюсер нещодавно придбали будинок у Санкт-Петербурзі, куди планують заселитися великою дружною сім'єю.

Рудковська народила Плющенку сина

До речі, за словами Плющенка, вони з коханою Яночкою на одній дитині не зупиняться, тому що дітей в будинку повинно бути багато. Рудковська не проти.

"Поки все йде так, як ми хотіли. Дитина, нехай у мене на руках, але обов'язково буде на трибуні під час Жениного виступу на Олімпіаді в Сочі. Це ж такий стимул!" - написала продюсерка у Twitter.

Наразі щасливі батьки вже розмірковують над кандидатурою хрещеного для свого сина. Як повідомила Яна в мікроблозі, варіантів поки два: "Я думаю, що, швидше за все, Діма (Білан). Хоча є ще претенденти. Може бути, або Діма, або Коля Басков".

До слова, у Яни Рудковської вже є син Микола від колишнього чоловіка Віктора Батурина. Окрім цього продюсерка всиновила хлопчика Андрія - сина Батурина від першого шлюбу.

У Євгена Плющенка так само є син Єгор, який живе з його екс-дружиною Марією.

Нагадаємо, Рудковська та Плющенко побралися у вересні 2009-го року.

Фото з Twitter Рудковської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів