Гайді Клум не хоче ні шлюбу, ні юних коханців

8 січня 2013, 18:00

Німецька супермодель Гайді Клум, яка торік розійшлася зі співаком Сілом, більше заміж не збирається – хіба що вже як буде бабцею.

Молодих коханців вона теж навряд чи заводитиме, хоча проти експериментів у ліжку нічого не має.

Про це Клум говорила в інтерв’ю журналові "Marie Claire", пише "Hollyscoop".

"Люди кажуть "О, як це тяжко – переживати розлучення. Чи хотіла я, щоби це сталося з моєю сім’єю? Ні. Але всі здорові, і ми рухаємось далі. Якби хтось занедужав, боронь Боже, це була б справжня проблема. Я цього (розлучення) не хотіла – і ніхто не хоче – але це не справжня проблема", - зазначила Клум.


Для Гайді Клум розлучення - то не біда, але заміж вона більше не хоче

Мама Гайді навчала її, що ніколи не можна залежати від чоловіка. Заміж супермодель більше збирається, принаймні найближчим часом.

"Може, коли я проведу з кимось 15 чи 20 років і в старості ми для сміху це зробимо… Але такої потреби в мене більше нема", - сказала вона.

"Я можу зрозуміти, чому жінок приваблюють молоді чоловіки, бо правда в тім, що коли чоловік старішає, його форма змінюється. Молодші чоловіки більше тренуються, і коли знімається одяг, то приємно поглянути на сексуальне, м’язисте тіло. Але я реалістка. Мені наступного року буде 40, і я не думаю, що згодилася б прокинутися поряд із 25-річним", - зазналася багатодітна білявка.

Тим, хто, в будь-якому віці, полюбляє експериментувати в ліжку, хто є диким та шаленим, Клум радить час від часу показувати партнерові "чортячі ріжки", не боячись вийти за межі якихось норм.

Фото обкладинка журналу "Marie Claire"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів