Хопкінс захворів у холодній Росії та зліг у готелі

9 січня 2013, 15:47

Під час візиту до Мсокви та Петербургу британський актор Ентоні Хопкінс не витримав російських холодів та захворів.

Актор відмовився від лікарні та зліг у готельному номері, пише "Life News".

Вже два дні легендарний Хопкінс не покидає номер готелю. Справа прийняло настільки серйозний оборот, що керівництву готелю довелося викликати лікаря однієї з кращих клінік міста.

У Петербург Хопкінс прибув з Москви на швидкісному потязі у супроводі сім'ї та охорони. Він поселився в одному з центральних готелів міста.


У перший вечір Хопкінс вирішив нікуди не виходити, повечерявши з сім'єю у ресторані готелю. А наступного ранку він вже зліг з найсильнішою застудою.

Хопкінс не витримав російського холоду

"У нашого гостя були заплановані два заходи: екскурсія і похід до Маріїнського театру. Але обидва довелося відкласти. Актор почувався погано. А на другий день гість звернувся до керівництва готелю з проханням запросити лікаря… Після огляду з'ясувалося, що це застуда, госпіталізація поки не потрібно", - повідомили у готелі.

Ентоні Хопкінс прибув до Петербурга з неофіційним візитом.

Спеціально для зірки щодня до готелю замовляють автомобіль. Навіть якщо актор і не може нікуди поїхати за станом здоров'я - машина весь день стоїть напоготові.

А спершу Хопкінс побував у Москві. Там він теж практично безвилазно перебував у готелі через холоди. Він лише з'їздив до Большого театру.

Фото АР з сайту "LA.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів