Чарлі Шин дав гроші на похорон папарацці

10 січня 2013, 14:10

Скандальний американський актор Чарлі Шин вкотре проявив свою щедрість та здатність до співчуття.

Чек на 12 тисяч доларів зірка передав родині папарацці, котрий загинув під час роботи в результаті нещасного випадку.

Про це повідомляє "TMZ".

Гроші підуть на похорон 29-річного фотокореспондента Кріса Герри. 1-го січня, коли він фотографував автомобіль співака Джастіна Бібера, потрапив під колеса іншої машини та загинув. Трагедія сталася на одній із вулиць Лос-Анджелеса.


За словами інформатора, Шин взнав про те, що родина померлого просить фінансової допомоги, від свого знайомого папарацці та одразу ж відгукнувся.

Чарлі Шин допоміг родині загиблого папарацці

"Такі трагічні випадки, як цей, стирають межу між фотографом та його об’єктом. Це нещадна мить, яка є закликом для всіх нас бути людьми та працювати як один, щоби такого в майбутньому більше не сталося", - сказав Чарлі Шин у коментарі порталові.

"Будучи батьками, ми всі не очікуємо, що ховатимемо наших дітей", - додав актор, висловлюючи співчуття.

Чи отримали рідні загиблого якусь допомогу від Джастіна Бібера, котрого в той нещасливий день навіть не було за кермом авта, не повідомляється.

Утім, як кажуть джерела видання, стосунки між зіркою та папарацці були дуже напружені. Герра переслідував Бібера за будь-якої нагоди, фактично "перетворивши його життя на пекло".

У своїй публічній заяві співак висловив сподівання, що ця трагедія нарешті призведе до змін у законодавстві та інших кроків для захисту життя та безпеки селебрітіз, офіцерів поліції, перехожих та самих фотографів.

Фото Reuters з сайту dawn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів