Чарлі Шин підсів на наркотики та омолодив вагіну?

1 листопада 2012, 17:27

Якщо про скандальні пригоди 47-річного американського актора Чарлі Шина давно нічого не чути, це не означає, що він вгамувався.

Подейкують, зірка "Гарячих голів", якого в 2011-му визнали найдорожчим телеактором, сидить на кокаїні та тринькає гроші на дорогих повій, а одній із них навіть оплатив операцію інтимного характеру.

Про це пише "Radar Online".

"Щонайменше протягом останніх восьми місяців Чарлі щодня доставляють чверть чи половину унції кокаїну, і він витрачає близько 2 тисяч доларів на день на наркотики. Іноді він доходить до двох третин унції кокаїну на день", - стверджує джерело.


"Він його втягує його носом, він його курить, а тоді дивиться порно. А коли не дивиться порно, то замовляє елітних дівок", - додає інформатор.

Чарлі Шин "на пенсії" бавиться наркотиками та сексом?

Із його слів, Чарлі припала до душі одна з повій. Він платить дівчині по 25 тисяч доларів за ніч, купив їй авто, а ще сплатив за її операцію з омолодження вагіни.

Шин, який заробляв за рік 40 мільйонів доларів, витрачає гроші так, ніби вони ростуть на деревах, зауважує джерело, наближене до актора.

"Іноді він дає по тисячі друзякам, які гуляють із ним, лише тому, що, на його думку, вони класні", - розповідає співрозмовник видання.

"Чарлі завжди буде гулякою. Такий він є", - підсумовує він.

Нагадаємо, влітку Чарлі Шин оголосив про завершення своєї кар’єри телеактора, після чого планував зосередитися на футболі та відвідуванні парків розваг.

За рік до того телекомпанія "Warner Bros" зі скандалом звільнила Шина з роботи, а його персонажа в серіалі "Два з половиною чоловіки" замінила на іншого – якого зіграв Ештон Катчер.

В останні роки актор неодноразово ставав героєм гучних історій із наркотиками та дівчатами легкої поведінки. Одній зі свої екс-дружин актор буцімто обіцяв відтяти голову, через що Чарлі тимчасово був позбавлений опіки над дітьми.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів