Х’ю Джекман: Щеплення від грипу непотрібне

15 січня 2013, 14:00

Австралійський актор Х’ю Джекман днями не лише здобув "Золотий глобус" як кращий актор комедії чи мюзиклу, а й на весь світ заявив про своє ставлення до вакцинації від грипу.

Із жартівливим зауваженням, що пролунало в акторовій промові, категорично не згоден американський Центр із контролю та попередження інфекцій (CDC), про що повідомив речник організації.

Про це пише "TMZ".

Джекман пожуртував про грип

"… Я давав собі копняків, що не зробив собі щеплення від грипу… але, здається, насправді воно й непотрібне. Я чудово почуваюся!", - оголосив Джекман зі сцени, взявши до рук заповітну статуетку.


Не слухати зірку і таки щепитися від грипу , причому щороку, порадив речник CDC.

"Не знаю, чи справді він мав на увазі, що вакцинація – не погана річ, але щороку мільйони хворіють на грип, понад 200 тисяч можуть бути госпіталізовані, і від 3000 до 49000 помруть", - підкреслив він.

Як відомо, якраз зараз у Сполучених Штатах лютує грип. В самому лише штаті Массачусетс 18 людей уже померло, повідомляє сайт Examiner.com.

Мер Бостона оголосив у місті надзвичайний стан. Загалом спалахи грипу зареєстровані в 41 штаті, причому на 5 тижнів раніше, аніж зазвичай.

Фото Reuters з сайту odt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів