ДіКапріо залишає кінематограф

19 січня 2013, 10:27

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо заявив, що йде у тривалу творчу відпустку.

Замість зйомок у кіно Лео хоче присвятити себе рятуванню навколишнього світу.

Про це ДіКапріо розповів в інтерв'ю німецькому виданню "Bild", повідомляє "Nine MSN".


"Я трохи виснажений. Я планую взяти довгу перерву. За два роки я знявся у трьох фільмах і просто вибився з сил", - заявив 38-річний актор.

Однак під час творчої відпустки Леонардо не сидітиме на місці.

"Я хотів б трохи поліпшити світ. Літатиму по всьому світу і робитиму добрі справи для навколишнього середовища", - поділився планами ДіКапріо.

ДіКапріо вирішив відпочити від кіно

До слова, актор вже багато років є затятим захисником екології. Він їздить виключно на електромобілях, а його будинок обладнаний сонячними батареями.

Нагадаємо, останній на сьогодні фільм за участю актора "Джанго звільнений" Квентіна Тарантіно зовсім недавно вийшов на екрани. У цьому році очікуються прем'єри ще двох картин з його участю: екранізація роману Френсіса Скотта Фіцджеральда "Великий Гетсбі", а також "Вовк з Уолл-стріт" Мартіна Скорсезе.

Ім'я Леонардо ДіКапріо стало відомо широкому колу глядачів у 1993-му році, коли на екрани вийшов фільм "Що гризе Гілберта Грейпа". За головну роль в цій стрічці він висувався на "Золотий Глобус" та "Оскар".

Останні касові фільми, в яких знявся актор, - це "Авіатор" (2004), "Відступники" (2006), "Острів проклятих" (2010) і "Початок" (2010).

Фото АР з сайту newindianexpress.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів