Тимошенко мала інтимні стосунки з Лазаренком?

22 січня 2013, 20:00

За даними Генеральної прокуратури України, у 1990-х роках на той час президент корпорації "Єдині енергетичні системи" Юлія Тимошенко та тодішній прем’єр Павло Лазаренко мали інтимний зв’язок.

Про це йдеться у матеріалах звинувачення Тимошенко у вбивстві Євгена Щербаня, пише "Українська правда".

Прокуратура стверджує, що Павло Лазаренко допомагав корпорації, якою керувала Юлія Тимошенко, не лише за гроші, але й тому, що в них був роман.

За даними ГПУ, Лазаренко та Тимошенко були коханцями

Як зазначає видання, слідчі також, вочевидь, знали про свідчення Петра Кириченка, який виступає головним свідком у справі Щербаня.


Торік Кириченко розповів, як надавав номер у готелі "Київ" Тимошенко та Лазаренку. Також він орендував трикімнатний люкс у Карлових Варах, де мешкав разом з Лазаренком, поки не приїжджала Тимошенко, заради якої він виселявся з апартаментів.

За словами Кириченка, Лазаренко сам ділився з ним подробицями інтимних стосунків з Тимошенко.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко перебуває у шлюбі з Олександром Тимошенком з 1979-го року. А Лазаренко у 1990-их ще був одружений зі своєю першою дружиною Тамарою. Зараз він перебуває у шлюбі з Оксаною Циковою.

Докладніше читайте на сайті "Українська правда" у статті "Файли Кузьміна. Що чекає Тимошенко в суді по вбивству Щербаня".

Фото "РИА Новости" та фото з сайту Тимошенко

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів