Бейонсе розкритикували за "фанеру". ВІДЕО

23 січня 2013, 16:22

Американська співачка Бейонсе, котрій довірили виконувати гімн Сполучених Штатів на церемонії інаугурації президента Барака Обами, могла співати його не наживо.

Артистка, яка виступала в понеділок у супроводі оркестру морської піхоти США, використала фонограму.

Це буцімто підтвердила речниця оркестру британському виданню "Times", пише "Los Angeles Times".

"Ми записали (музику) раніше, і це було рішення Бейонсе, прийняте нею останньої хвилини – співати під записану версію", - заявила представниця військового оркестру.


Бейонсе не захотіла співати наживо?

Усю музику, котра лунає під час цієї церемонії, про всяк випадок записують заздалегідь. В урочистий день може трапитися багато непередбачуваного, пояснила речниця у коментарі "New York Post".

"...Ми, оркестр, виступали наживо. Але останньої хвилини нам сказали, що Бейонсе збирається використати записаний вокальний трек. Такі інструкції нам дали. Причина нам не відома", - сказала речниця.

Як пише "Reuters", незабаром іншим представником оркестру була зроблена ще одна заява, в котрій говорилося, що "жоден представник оркестру не в змозі судити, виступала пані Ноулз-Картер наживо або використовувала запис".

Як зазначає видання "Los Angeles Times", наразі неможливо з упевненістю стверджувати, що Бейонсе навіть не підспівувала власній фонограмі, а лише розтуляла рота. Втім, якщо це виявиться так, то чимало її фанів можуть лишитися розчаровані.

Деякі видання навіть влаштували онлайн-голосування для читачів - чи наживо співала Бейонсе. Речник артистки поки що не зробив заяви з цього приводу.

Варто зазначити, що співачка Келлі Кларксон, котра того дня теж виступала на інаугурації, співала перед 800-тисячною аудиторією наживо. Це поквапився засвідчити її представник, пише "TMZ".

Фото Reuters з сайту smh.com.au, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів