Стас Міхайлов хоче відсудити 40 мільйонів за пародію. ВІДЕО

24 січня 2013, 12:50

Російський співак Стас Міхайлов судиться з кінокомпанією та телеканалом, де вийшла передача з пародією на нього.

Мова йде про шоу за участі комедіанта Олександра Ревви, який постав у гримі героя фільму "Дублери", якого звати Михайло Стасов, пише "Комсомольская правда".

Міхайлову, схоже, не сподобалася пародія на нього й він нацькував своїх адвокатів на кінокомпанію та телеканал. Артист прагне отримати від "кривдників" 40 мільйонів рублів (близько 1,3 мільйони доларів).


"Дійсно, чоловік подав позови до цих компаній", - підтвердила цю новину дружина Стаса Міхайлова Інна.

Творців "Дублерів" позов від артиста здивував. Вони заявляють, що будь-які збіги з реальними персонажами у фільмі випадкові. Хоча зовні Михайло і справді дуже нагадує Міхайлова.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО ПАРОДІї:

"У картині використано зображення Станіслава Володимировича Михайлова. Як будь-який громадянин, він має право вимагати відшкодування моральної шкоди. Крім того, головному героєві приписали абсолютно потворну поведінку. В даному випадку це виглядає як образа людини, тому що його образу приписали дії, які йому абсолютно невластиві", - зауважив адвокат співака.

Представник Міхайлова заявив, що пародія не мала носити образливий характер.

"У цій справі чотири відповідача (два виробники, один розповсюджувач і це НТВ (телеканал), і від кожного ми вимагаємо відшкодування морального збитку у розмірі 10 мільйонів рублів", - додав адвокат артиста.

У свою чергу творці картини запевняють, що нікого не хотіли образити.

"Я розумію, що в імені Михайла Стасова є гра слів. Але це все-таки збірний образ наших діячів естради. Тому претензій з боку Стаса Міхайлова не розумію", - говорить режисер "Дублерів" Євген Абизов.

Відео You Tube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів