Газманова "розвели" на 700 тисяч

25 січня 2013, 11:17

Російський співак Олег Газманов став жертвою афериста.

Шахрай видурив у артистка велику суму грошей під приводом організації його перельотів під час гастрольного туру, повідомляє "Life News".

У результаті Газманов збіднів більш ніж на 700 тисяч рублів - близько 23 тисяч доларів.


Неприємність з головним "осавулом" російської естради трапилася ще в 2010-му році. Проте відомо про неї стало лише зараз, коли співробітники правоохоронних органів закінчили розслідування кримінальної справи.

Головним фігурантом розслідування став 59-річний підприємець Юрій Шумаков - саме його звинувачують у шахрайстві на 717 тисяч рублів.

За версією слідства, Шумаков видавав себе за співробітника однієї з московських авіакомпаній, що здійснюють бізнес-перельоти. Аферист запропонував директору Газманова Дмитру Царенку забронювати літак для перельотів артиста до Києва, Уфи і Сімферополя.

У Газманова видурили 700 тисяч рублів

За свої послуги Юрій Шумаков запросив у концертного агентства "Газманов продакшн" 717 тисяч рублів. Щоб приспати пильність потенційної жертви, шахрай надіслав на електронну пошту представникам Газманова договір оренди, складений від імені ТОВ "АТК "СпортАвіаСервіс".

Нічого не підозрюючи, агенти перерахували на вказаний рахунок необхідну суму. Розпізнати обман Газманов та його команда змогли лише безпосередньо перед початком гастрольного турне.

Проти афериста Шумакова було порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 159 Кримінального кодексу Російської Федерації (шахрайство в особливо великому розмірі).

Найближчим часом він постане перед судом. У разі визнання провини чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото viperson.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів