Кідман та Стюарт показали свої справжні обличчя

25 січня 2013, 17:00

Зірки, яких шанувальники звикли бачити "при повному параді" на червоних доріжках, сміливо сфотографувалися без крихти гриму на обличчі.

В великому проекті "Найяскравіші зірки" журналу "W" взяли участь Ніколь Кідман, Крістен Стюарт, Кіра Найтлі, Маріон Котійяр та інші.

Про це пише сайт wmagazine.com.

Стюарт сфотографували не надто зачесану

Природну вроду зірок знімав фотограф Юрген Теллер.


Маріон Котійяр знялася не лише без мейкапу, а й без одягу – в самому лише рушничкові.

Маріон Котійяр "заскочили" в душі

"Перша роль, яку я зіграла, була в Різдвяній виставі в школі. Я пробувалася на роль янгола і не отримала її. Пробувалася на ролі Марії і не отримала її. Тож я вигадала персонажа – вівцю, яка сиділа коло дитятка Ісуса", - пригадала Кідман, яка позувала для журналу босоніж.

Голову вівці для вистави їй пошила мама, і маленька Ніколь бекала упродовж всієї вистави. Їй вдалося змусити публіку реготати, тоді-то вона і "попалася на гачок" своєї майбутньої професії.

Ніколь Кідман роззулася

"Це стало метафорою для всієї моєї кар’єри. Щоразу, коли я думала "О, це я мала б грати Марію", я якось знаходила неординарне та інакше", - поділилася акторка.

У проекті взяли участь і актори-чоловіки. Зокрема став моделлю для Теллера й зірка "007: Координати "Скайфолл" Хав’єр Бардем. Певно, за задумом самого фотографа, він позував загорнутий у ковдру на тлі якоїсь ятки з фруктами.

А Бардем сховався під ковдру

Фото з сайту wmagazine.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів