Удавана любов Паттінсона і Стюарт стала найдорожчою

18 січня 2013, 13:00

Подейкують, актори Роберт Паттінсон та Крістен Стюарт вкотре розійшлися, але як романтичний тандем із "Сутінків" вони все одно стали найприбутковішими.

"Кіно-пари", які найбільше припали до душі глядачам та, відповідно, фільми з якими зібрали найбільше грошенят у прокаті, назвав журнал "Forbes".

Деякі фігуранти рейтингу з’являються в ньому навіть двічі, так би мовити, вже в складі іншої закоханої пари.

Стрічки зі Стюарт та Паттінсоном зібрали найбільше грошей у прокаті

Отже, першу сходинку посіли Едвард Каллен і Белла Свон, тобто Роберт Паттінсон та Крістен Стюарт. Автори рейтингу враховували лише прибуток від "Сутінків" у США за останні три роки, і він склав 1,17 мільярда доларів. У світовому ж прокаті зворушлива історія про кохання вампіра до смертної зібрала 3,3 мільярда.


На другому місці опинилися Рейчел МакАдамс та найсексуальніший чоловік 2012-го року Ченінг Татум.

Стрічка "Клятва", в якій вона зіграла дружину, яка внаслідок аварії втратила пам’ять, а він – її відданого чоловіка, зворушила глядачів та зібрала в американському прокаті 125 мільйонів доларів, а за кордоном – ще 71 мільйон.

Аністон та Сендлер стали парою в комедії "Дружина напрокат"

Третя сходинка дісталася Дженніфер Аністон та Адамові Сендлеру, які в жодному разі не є парою в житті, зате зіграли її в комедії "Дружина напрокат". Цей фільм у американському прокаті зібрав 103 мільйони доларів, а в інших країнах – удвічі більше.

На четвертому місці опинилася Керрі Бредшоу та її Супермен, пара із "Сексу в великому місті", яку зіграли Сара Джессіка Паркер та Кріс Нот. У цьому рейтингу були враховані лише прибутки від другої стрічки: в Америці вона заробила 95 мільйонів, в інших країнах – 200 мільйонів доларів.

"Прибутковим" виявилося й кохання Керрі Бредшоу та її Супермена

Завершують Топ-5 Джуліанна Мур та Стів Карелл, які разом зіграли в фільмі "Це дурне кохання". У американському прокаті він зібрав 84 мільйони доларів.

До 10 найприбутковіших романтичних кіно-тандемів також увійшли: Ченнінг Татум та Аманда Сейфрід ("Дорогий Джон"), Наталі Портман і Ештон Катчер ("Більше, ніж секс"), Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт. До слова, останні двоє, які зіграли закоханих у стрічці "Остання пісня", потім заручилися і в реальному житті.

Останні два місця в десятці отримали такі пари кіногероїв Зака Ефрона і Тейлор Шиллінг "("Щасливчик") та того-таки Роберта Паттінсона, але вже з Різ Візерспун ("Води слонам").

Фото з сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів