Семенович на Мальдівах обпалила шкіру

28 січня 2013, 17:12

Російська співачка Анна Семенович провела два тижні на Мальдівах. В один із перших днів втомлена артистка заснула на пляжі та сильно обпалила шкіру тіла та обличчя.

Але місцеві диво-процедури врятували Аню, повідомляє піар-служба "Falyosa Family Factory".

Це був вже не перший візит Семенович на острови в Індійському океані. Цього разу співачка вирішила оселитися далеко від туристичних місць і вибрала невеликий відокремлений готель, щоб побути на самоті.

"Минулий рік видався напруженим. Я, зрозуміла, що дійсно дуже втомилася. Тому вирішила забратися подалі від суєти. Перші три дні я просто відсипалася", - поділилася Анна.


Хто фотографував Аню на островах - загадка

"Одного разу заснула просто на пляжі і сильно обгоріла. Але, на моє щастя, до мене на допомогу прийшли справжні чарівники з місцевого SPA-салону. Мені робили м'який масаж шкіри з маслом бананової шкірки і алое… Вже до вечора тіло і обличчя перестали "горіти", а на ранок почервоніння повністю зійшло", - розповіла співачка.

Місцеві спа-процедури врятували Семенович від опіків

За словами Ані, відпочинок видався вдалим ще й тому, що не довелося вдягати підбори та робити мейк-ап.

"Ви знаєте, я на відпочинок завжди беру з собою пару туфель на каблуках, вечірнє вбрання, косметику. Як правило, хоч один раз доводиться, як кажуть, "вийти у світ". І який же кайф я отримала на Мальдівах, що все це мені жодного разу не знадобилося" – зазначила Семенович.

Анна жодного разу за два тижні не вдягала підбори

Фото надані піар-службою співачки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів