Вікторія Бекхем: Я хочу все контролювати

30 січня 2013, 14:15

Співачка та дизайнер Вікторія Бекхем зізналася, що мріє все контролювати та розповіла, що мала низьку самооцінку і не вміє готувати.

Дружина футболіста Девіда Бекхема взяла участь у черговій фотосесії та журналу "ELLE" та дала невеличке інтерв'ю.

Екс "Spice Girls" розповіла журналістам, що готується показати нову колекцію на Тижні моди в Нью-Йорку а також запускає інтерне-магазин.


Вікторія не приховує, що вона справжній трудоголік.

"Та я ніколи не намагалася довести це комусь. Я хотіла довести собі, що я можу все це зробити. Для мене робота - це необхідність. Всі ці люди (колеги-дизайнери) не отримали нічого просто так. Вони наполегливо працювали. І мені ніколи нічого не було дано просто так", - зауважила Бекхем.

"В мене є гарна трудова етика. Девід також великий трудоголік. І я хочу щоб мої діти також мали правильне ставлення до роботи. Я вірю, що можна досягти всього, якщо ти працюєш досить наполегливо заради цього", - додала вона.

Вікторія Бекхем воліє все контролювати

В інтерв'ю Вікторія зізналася, що донедавна мала низьку самооцінку.

"Коли я була на сцені зі "Spice Girls", я думала, що люди прийшли, щоб побачити інших чотирьох дівчат, але не мене. І коли я виходжу з Девідом і люди починають фотографувати, я думаю: "Вони тут, щоб сфотографувати Девіда", - зізналася дизайнер.

Однак запуск власного модного бізнесу змінив все це. Натомість зробив з Вікторі Бекхем справжню перфекціоністку.

"У бізнесі ти повинен довіряти людям. Але я справжній наркоман контролю, і іноді мені важко, тому що я хочу контролювати все на мікрорівні. Я не можу передати комусь свої обов'язки. Але я намагаюся. Це важко, тому що в мене таке специфічне бачення", - пояснила екс-"перчинка".

Наостанок Вікторія розповіла про свої кулінарні здібності.

"Діти люблять мене якою я є. Ви знаєте, що вони говорять мені не найкращому кухарю, хоча я дуже стараюсь? Вони завжди говорять мені: "Мамо, ми знаємо, основний інгридієнт твоїх страв - те, що вони зроблені з любов'ю", - розповіла Вікі.

Нагадаємо, зовсім нещодавно родину Бехкемів визнали наймоднішою у світі.

Фото "Elle"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів