У Меган Фокс лишилося 20% неврозу і фобії

30 січня 2013, 16:37

Американській акторці Меган Фокс, яка давно страждає від фобії та неврозу нав’язливих станів, полегшало після народження первістка – як їй здається, на 80%.

Зірка "Трансформерів" має гермофобію – страх перед мікробами та предметами, на поверхнях яких вони можуть бути. Ще Меган не витримує, коли до її шкіри торкається сухий папір.

Про те, як їй ведеться зараз, актриса розповіла британському журналові "Marie Claire", знявшись для його березневої обкладинки.

Про це пише "Contact Music".


"У плані тривожності мені значно поліпшало, відколи він народився. Я б сказала, на 80 відсотків поліпшало, і це приємно", - поділилася Меган.

Щоправда, деякі "таргани", які доводять до шалу чоловіка зірки, Брайана Остін Гріна, в неї все ж лишилися.

Меган Фокс уже менше боїться мікробів

"Я – гермофоб, але й дуже неохайна. Я не огидна – наприклад, я не розкидаю їжі, брудного посуду чи ще чогось, але я кладу свій одяг поряд із кошиком для прання, а не в нього, і це його (Брайана) бісить", - розповіла Фокс.

Нагадаємо, цього разу зірка скромно промовчала про те, що не змиває за собою какашок. Можливо, це гермофобія змушує її з острахом дивитися на кнопку змиву.

Відколи Меган стала мамою, вона намагається не дивитися новини, боячись натрапити на якийсь сумний сюжет, пише "People".

"Я від усього плачу. Бо будь-хто – це чиясь дитина, кожна жінка схожа на чиюсь матір. У мене стало набагато більше терпимості до людей, особливо до жінок", - сказала актриса.

Фокс визнає, їй стало дуже важко знаходити баланс між особистим та професійним життям.

"Мені дуже тяжко робити все це, бо я відчуваю, що це більше не моя робота. Моя робота – це бути з ним (сином)… Усе, чого я хотіла все, все моє життя – це народити дитину, і тепер нарешті я це зробила. Я просто хочу дати Ноа якомога більше мене", - пояснила Меган.

Фото обкладинка журналу "Marie Claire"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів