Фріске чекає на сина

30 січня 2013, 17:25

Російська співачка Жанна Фріске незабаром стане мамою хлопчика.

Про те що у екс-"Блестящей" буде син розповів журналістам її батько Володимир Борисович, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "Антенну".

Майбутні дідусь також поділився, як вагітність змінила Фріске та чому вона вирішила народжувати в Маямі.


За словами Володимира Борисовича, коли він дізнався про вагітність Жанни, то дуже зрадів.

"Жанна не поспішала розповідати про своє становище. Дочекалася моменту, коли малюка вже можна буде розгледіти на УЗД. Приїхала до нас, і ми, так би мовити, змогли вже побачити онука наяву", - зізнався він.

Батько Фріске давно мріяв про онуків. А коли дізнався, що Жанна носить хлопчика, то зрадів ще більше.

"Мене все життя дівчиська оточують Я, звичайно, не скаржився. Такі красуні. Але мужика ще одного в сім'ї мати хотілося. Жанна вже й ім'я придумала, але називати його поки не будемо", - зауважив Володимири Борисович.

У Фріске буде син

Майбутній дідусь також зізнався, що вагітність дуже змінила Фріске:

"Зовсім інша стала: більш ласкава, домашня. Ніжніше стала. Почала нам частіше дзвонити. І зі мною ділиться всіма новинами. Вона знає, що папка це діло любить".

Як з'ясувалося, бажання Жанни народжувати в Америці її рідні дружно підтримали.

"Ми цього й хотіли. І молодша сестра Жанни Наташа, якщо буде народжувати, теж там. Зараз час неспокійний, хто його знає... А там повітря, природа", - пояснив Володимир Борисович.

Він підтвердив інформацію, що Жанна повинна народити в березні, а вже в серпні повернеться назад в Росію.

До слова, нещодавно сама Фріске зізналася, що готова на все заради сім'ї. Більш того, вона стверджувала, що хоче народити саме сина.

"Важливіше за це нічого немає. Я хочу мати сім'ю і дуже хочу народити дитину. Коли це станеться, то на моїй кар'єрі на тривалий час буде поставлено хрест. Я просто дуже хотіла б приділяти все увагу малюкові, сім'ї... І я хочу не одного, а двох-трьох дітей! І щоб обов'язково був хлопчик!" - казала тоді Жанна.

Нагадаємо, наразі Жанна Фріске перебуває у Маямі. Жінка розважається перед пологами в компанії свого коханого чоловіка - телеведучого Дмитра Шепелєва.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів