Lady Gaga змушувала асистентку спати з нею

3 лютого 2013, 10:56

Скандальну співачку Lady Gaga тягне до суду її колишня особиста асистентка Дженніфер О'Ніл.

Жінка вимагає від артистки 390 тисяч доларів за понаднормову роботу, повідомляє "The New York Times".

О'Ніл працювала із Gaga у 2010-му році під час турне "The Monster Ball". За словами помічниці, співачка змушувала її бути поруч щохвилини й навіть спати з нею в одному ліжку.


"Я була з нею поруч практично 24 години на добу, сім днів на тиждень. В це входило й спання з нею в одному ліжку, бо вона не спить на самоті", - дала свідчення О'Ніл.

За словами асистентки у неї в єдиної з команди Lady Gaga не було особистого номеру в готелі. Жінка була змушена проводити весь час із артисткою та виконувати будь-які її бажання.

Lady Gaga змушувала асистентку бути поруч цілодобово

"У мене не було особистого життя, не було можливості поговорити з рідними, не було можливості поговорити з кимось із друзів, ні можливості займатися сексом, якщо я хочу зайнятися сексом. Не було жодних шансів зробити щось", - зізналася жінка.

О'Ніл пригадала, як 26-річна Gaga якось сказала їй: "Я королева Всесвіту щодня". Тим самим, давши зрозуміти, що асистентка має бути доступна цілодобово.

Так, поп-зірка бісилася, якщо не могла з першого разу додзвонитися асистенці. Окрім цього Lady Gaga буцімто змушували помічницю робити найдрібніші справи, навіть якщо та вже спала.

"Якось вона розбудила мене серед ночі, щоб я замінила DVD-диск в програвачі, тому що вона не хотіла більше дивитися і не хотіла вставати й через усю кімнату, щоб змінити собі DVD", - згадала О'Ніл.

Тож тепер колишня асистентка вимагає через суд, аби Lady Gaga заплатила їй за усі понаднормові години, які вона працювала на неї.

Фото inflexwetrust.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів