Хетевей та Портман найгірше вдають із себе британок

4 лютого 2013, 15:59

Американська акторка Енн Хетевей потрапила до списку голлівудських зірок, котрим найгірше вдається балакати з британським акцентом.

До ганебного Топ-7, представленого виданням "Hollyscoop", також зарахували говірки Наталі Портман та Кіану Рівза.

На думку авторів, у стрічці "Один день" удаваний акцент Хетевей нагадує то про Кейт Міддлтон, то про Мадонну, то про Кіру Найтлі на старовинний манер. За це вона має сьому сходинку.

В Енн Хетевей погано виходить британський акцент

Шосту посідає Джейк Джілленхол та його персонаж із "Принца Персії". Актор і сам зізнавався, що перші кілька тижнів зйомок його акцент був "жахливим".


Що стосується актриси Міші Бартон, то в фільмі 2007-го року "Однокласниці" вона примудрилася щосекунди говорити з різними акцентами – мешканки Каліфорнії, британської аристократки, жительки американського Півдня чи ірландки. До слова, гра її була теж "казково погана", зазначає видання.

На четверту сходинку автори помістили Кіану Рівза, не повіривши в акцент його героя в стрічці "Дракула".

Кіану Рівз потрапив до сімки найгірших акцентів

Третє місце творці рейтингу віддали Наталі Портман за фільм "V означає вендетта". Зірка перестаралася і стала звучати неприродно, "наче така собі Джен Ейр",

На другій сходинці опинився Джош Хартнетт у стрічці "Англійський цирульник", а най-най-найгіршим з усіх виявився Джон Чідл. У стрічці "13 друзів Оушена", намагаючись говорити як британець, актор вимовляв із фальшивим акцентом останнє слово кожного речення. Вийшло препаскудно, підсумовує видання.

Фото Reuters, із сайту politico.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів