Рассел Бренд та "леді похилого віку" Мур гайнуть у Гімалаї?

5 лютого 2013, 17:40

Подейкують, британський комік Рассел Бренд запрошує "вродливу леді похилого віку", актрису Демі Мур разом з’їздити до Індії.

Актор, котрий, як і Демі, пережив розлучення, вважає, що їй піде на користь перебування в спеціальному закладі в Гімалаях, де займаються йогою і медитацією.

Про це повідомляє "The Sun".

Як розповідає джерело, Демі та Рассел здружилися саме на ґрунті йоги. Мур увійшла до групи, котра збиралася на заняття в помешканні актора.


"Він пам’ятає, як йога та медитація допомогли йому після розриву з Кеті Перрі, і він відчуває, що це поможе і Демі", - каже інформатор.

Бренд: "Нас із цією гарною леді похилого віку поєднує лише йога!"

Причому Бренд в одному з нещодавніх інтерв’ю підкреслив, що жодної романтики між ним та 50-річною Мур немає, їх єднає виключно йога.

Про це пише "Contact Music".

"Вона дуже мені подобається, вона прекрасна. Я просто дивлюся на неї в йозі. Вона – леді похилого віку, неймовірно вродлива, але так воно є", - зазначив 37-річний Бренд.

Як відомо, свого часу Рассел публічно залицявся до значно старшої за Демі Мур зіркової пані – оскароносноїакторки Хелен Міррен. Комік заявив, що спробує звабити "королеву" та подарував їй свої труси.

Що ж до Демі Мур, подейкують, вона тепер зустрічається з 26-річним кавалером.

Фото Reuters з сайту straitstimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів