Земфіра замовила киянам яйця, 5 охоронців та німецьке авто

6 лютого 2013, 11:23

Російська співачка Земфіра, яка незабаром випустить новий альбом та у квітні завітає з концертами до України, має не надто вибагливий райдер.

Вимоги зірки обмежуються 5-зірковим готелем, німецьким авто та 5-ма охоронцями.

Про це пише газета "Сегодня".

Навесні Земфіри проїдеться з туром на підтримку нового альбому по п'яти українських містах: Одесі, Києву, Дніпропетровську, Харкову, Донецьку.


У всіх містах 36-річна співачка хоче зупинятися у двомісних люксах у готелях не менше п'яти зірок європейського класу, а ще краще – у приватних готелях у межах міста. Для її музикантів умови простіші - одномісні номери в будь-якому районі міста.

Земфіра хоче жити лише у 5-зіркових готелях

У кожному номері мають бути телевізор, кондиціонер і килим. При цьому охороняти в готелі і на концерті зірку повинні п'ять охоронців.

Україною співачку возитиме машина представницького класу - "BMW" чи "Mercedes". В автівці Земфіра хоче мати змогу постійно палити.

Що стосується меню, то снідає співачка з музикантами бутербродами з кавою і чаєм, а на обід - обов'язково супи.

Перед концертом у гримерці Земфіри мають бути 10 махрових рушників, дві упаковки мила, зелений і чорний чай, 15 пляшок негазованої мінералки, 10 яєць для розспівування, цукор, банани, яблука, томатний сік і молоко.

А ось алкоголю в її райдері вже немає. Хоча ще 5 років тому, як зазначає видання, Земфіра вимагала за лаштунки кілька пляшок віскі та шампанського.

Також у райдері є пункти для персоналу, яким заборонено фотографувати зірку за лаштунками і питати про особисте життя.

Фото з офіційного сайту Земфіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів