Дружина Харламова: Він відрізав мені серце

6 лютого 2013, 13:45

Дружина колишнього резидента "Comedy Club" Гарік Харламов розповіла, як зірка "Інтернів" Крістіна Асмус розбила їхню сім'ю.

Нещодавно стало відомо, що комедіант Харламов пішов від дружини заради "лікаря Варі".

У своєму мікроблозі Twitter Гарік нарешті прояснив делікатну ситуацію, пишуть "Дни.ру".


"У зв'язку з незрозумілою агресією в сторону Крістіни Асмус і шаленим інтересом жовтої преси до наших стосунків: 1. Знаходжуся в стані розлучення вже більше 5 місяців. 2. Не живу з дружиною вже 3 місяці. 3. Дітей немає. Ніхто мене нікуди не відбивав! На цьому мабуть все. Спасибі. Завіса. Ах, так... Я зустрічаюся з Крістіною Асмус", - написав актор.

Так само не стала мовчати й покинута дружина Харламова Юля.

Жінка розповіла усю правду про причини їхнього розриву, пише "StarHit".

Спочатку Юля думала, що у них просто криза семи років спільного життя. Вони з Гаріком сварилися, а потім взагалі роз'їхалися.

За словами жінки, вона думала що все це тимчасово. А на закид, що Харламов заявив, що не живе з дружиною вже 5 місяців, Юля відповіла:

"Це брехня. Ми роз'їхалися перед Новим роком. У нас була сварка. Він зробив усе, щоб я пішла".

Гарік та Юля були щасливі до появи Крістіни Асмус?

"Потім я йому сама дзвонила, питала, в чому причина? Чому він так чинить? Але він нічого не відповідав, сміявся з мене. Звичайно, я підозрювала, що причиною такої поведінки могла бути інша жінка, але ж він не зізнавався в цьому! А зараз я відчуваю величезний біль. Мені дуже важко", - додала дружина Харламова.

За словами Юлі, тепер буде лише розлучення.

"А причина розлучення - Крістіна Асмус. Адже до її появи у нас все було дуже добре. Я старалася, щоб моя сім'я була щасливою. Він дуже багато для мене робив, за що я йому вдячна. Я довіряла йому, не їздила з ним на зйомки, не стежила", - зауважила вона.

"А тим дружинам, чиї чоловіки будуть зніматися в проектах разом з Крістіною Асмус, раджу уважніше стежити за своїми чоловіками. Я розумію, що їй треба пробиватися, але не вибирати ж для цього шлях розбивання чужих сімей", - додала Юля.

Юля також зауважила, що деякі друзі звинувачують її у меркантильності. Мовляв, вона хоче отримати купу грошей завдяки розлученню.

"А у мене нічого немає, крім машини, і то вона оформлена на нього. Він сам не хотів, щоб я працювала", - зауважила дружина Харламова.

Наразі Юля та Гарік спілкуються через адвокатів.

"З ним особисто не спілкуюся. Згадую наше весілля, неймовірно красиву. Дивлюся весільні фотографії - на них ми такі щасливі. Незалежно від того болю, який мені заподіяв Гарік, я бажаю йому щастя. Потім він зрозуміє, як я його любила. А він узяв ніж і відрізав мені серце", - резюмувала Харламова.

Нагадаємо, Гарік Харламов і Юлія Лещенко одружилися у вересні 2010-го року після 7 років знайомства.

Фото StarHit з особистого архіву Харламова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів