Син Дугласа в 12 років упадає за дівчатами

6 лютого 2013, 14:17

Поки старший син американського актора Майкла Дугласа сидить у в'язниці, менший, Ділан, у свої 12 вже тішить тата гарним смаком щодо дівчат.

Зірка "Роману з каменем" каже, що не належить до батьків, котрі тиснуть на дітей надмірною опікою, хоча його й лякає, як швидко ті дорослішають.

Про це пише "Contact Music".

"Я намагаюся з усім цим миритися, просто намагаюся згадати, як це – бути закоханим у підлітковому віці. І те, що я пригадую, мене, як батька, лякає", - каже 68-річний Майкл про амурні справи меншого сина.


"Я не надмірно-турботливий тато. Ділан – чудова дитина, і я йому довіряю. Він весело проводить час і дуже добре поводиться", - додає актор.

Дуглас каже, що не лізе до сина з порадами і не вказує, з якою дівчинкою йому зустрічатися, а з якою - ні.

Син Дугласа в 12 років вже впадає за дівчатками

"Я тримаю рота на замку. Але поки що мені подобається його вибір… Непрохана порада – це жест ворожості. Я це давно запам'ятав… Якщо він спитає в мене особливої поради, у мене з ним буде довга розмова", - пояснює Дуглас, який має ще й 9-річну доньку Керіс.

У їхньому з Кетрін Зета-Джонс 12-річному шлюбі нині панує цілковита гармонія, запевняє актор.

"У нас із Кетрін усе добре. Вона зараз красивіша, ніж будь-коли, всередині та зовні. Я підтримую її в усьому, а вона просто найкраща", - похвалився Дуглас.

Нагадаємо, Зета-Джонс не лишила чоловіка без підтримки й коли він готувався до ролі гея-музиканта, зокрема мусив знятися в чуттєвій сцені з Меттом Деймоном.

Цікаво, що під час поцілунку останній, заплющивши очі, уявляв собі не свою законну дружину, а Дугласову.

Про це пише "The Sun".

"Метт так сказав Майклові. Метт заплющував очі, цілував Майкла, але уявляв, що цілує мене. Я подумала, що це був один із найбільших компліментів у моєму житті. Або ж такий невдалий", - поділилася Кетрін.

Фото АР з сайту "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів