Тоні Брекстон зніме в кіно сина-аутиста

7 лютого 2013, 11:40

Американська співачка Тоні Брекстон зніметься в фільмі про кохання християнки до єврея-ортодокса. В стрічці знайшлася роль і для сина артистки, хворого на аутизм.

Про це повідомляє "Contact Music" із посиланням на "Associated Press".

Для 9-річного Дизеля це буде дебют у кіно. Спершу планували, що він зіграє сина героїні Тоні. Проте співачка вирішила уникнути надмірного для хлопчика навантаження.

Ступінь аутизму Дизеля оцінюється як високофункціональний, але, на думку мами, йому все-таки було б важко сполучати велику роль та навчання.


"Спершу він був трохи розчарований, але, думаю, врешті він лишився задоволений таким варіантом", - каже 45-річна Брекстон.

Брекстон із сином-аутистом зіграють в стрічці про любов

Своїх шанувальників та критиків Тоні закликала бути до неї поблажливими, мовляв, це перша її драматична роль.

"Спів – це моє, а акторство – ні. Я мусила попрацювати, щоби підготуватися до нього… Люди, будьте до мене добрі! Це мій перший справжній акторський дебют! Є кілька ляпів…", - зізнається артистка.

Як відомо, Брекстон уже знімалася в кількох стрічках та серіалах.

Окрім Дизеля Тоні з чоловіком Кері Льюїсом мають ще одного сина, Деніма-Коула. Брекстон є міжнародною представницею організації "Autism Speaks".

Нагадаємо, 6-разова володарка "Греммі" має серйозні проблеми зі здоров'ям, зірка хворіє на системний червоний вовчак. Упродовж 2012-го року аутоімунна недуга кілька разів вкладала співачку на лікарняне ліжко.

У 2011-му році Брекстон оголосила себе банкрутом, бо через проблеми з серцем вимушена була скасувати серію виступів.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів