Собчак: Не очікувала такого ажіотажу навколо весілля

7 лютого 2013, 12:25

Російська журналістка Ксенія Собчак переконує, що не очікувала такого ажіотажу навколо свого весілля з Максимом Віторганом.

Ксюша, як і раніше, нібито не хоче обговорювати своє особисте життя и просить її не турбувати.

Про це вона написала у своєму Facebook

"Я не розумію, чому події мого особистого життя викликають таку реакцію. Я щиро не очікувала ажіотажу такого масштабу навколо нашого весілля", - написала Собчак.


"Мені здається дивним, що якщо я не хочу говорити про своє особисте життя, то це чомусь викликає таку цікавість, вимогу доказів і звинувачення у піарі", - додала телеведуча.

Ксенія каже, що не чекала такого зацікавлення її весіллям

За її словами, їм з Максимом пощастило, що працівники РАГСу, де вони розписувалися, не злили інформацію про їхнє весілля.

"Незважаючи на те, що у той РАГС вже після події тричі приїжджали нібито від нашого імені забрати плівку з церемонії одруження", - поділилася Собчак.

"Друзі, я нікого ні в чому не переконую, нічого не доводжу і прошу мене не турбувати! При цьому готова спілкуватися з журналістами на будь-які суспільно-соціальні та політичні теми :)", - наголосила Ксюша.

Нагадаємо, 1-го лютого Собчак неочікувано вийшла заміж за актора Максима Віторгана. Після цього у пресі почали припускати, що весілля є лише піаром чи жартом.

Фото з Facebook Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів