На сім'ю Бушів напав хакер

8 лютого 2013, 16:56

Невідомий хакер зламав електронні скриньки членів родини Бушів.

Зловмисник отримав доступ до особистої кореспонденції, що стосувалася обох екс-президентів США: 88-річного Джорджа Буша-старшого та 66-річного Джорджа Буша-молодшого.

Про це повідомляють "ВВС" та "Contact Music" із посиланням на "The Smoking Gun".

До хакера потрапили листи, фотографії, домашні адреси, телефонні номери, розклади та секретні коди членів сім'ї Бушів.


Зокрема він отримав листа, якого чинний президент країни Барак Обама написав Джорджеві Бушу-старшому, коли той лежав у лікарні з бронхітом. Також кібер-злочинець заволодів знімком літнього політика на лікарняному ліжку.

Батько та син Буші

Речник Буша у коментарі "Houston Chronicle" підтвердив, що в цій справі ведеться кримінальне розслідування, та відмовився від подальших коментарів.

Хакер, чий псевдонім Guccifer, буцімто пішов на контакт із журналістами "The Smoking Gun" та повідомив, що має "цікаві електронні листи" й "багато всякої всячини" про родину політиків.

Так, подейкують, у нього є знімок, на якому Буш-молодший позує з картонною фігурою самого себе, на якій намальовані вуса. Іще серед "здобичі" хакера – фото картин, написаних Бушем-молодшим, зокрема його автопортрет.

Джордж Буш-старший пробув у лікарні 7 тижнів і був виписаний 14-го січня. Він був 41-м президентом Сполучених Штатів, обіймаючи цю посаду з січня 1989-го до січня 1993-го року.

Його син Джордж Буш-молодший став 43-м президентом США в 2001-му і пробув ним до січня 2009-го року.

Фото Reuters з сайту itv.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів